Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στα Samsung Galaxy S9 και S9+

*
Συνεργάτες της Samsung έδωσαν πληροφορίες, βάσει των οποίων δημιουργήθηκαν κάποια renders των Galaxy S9 και Galaxy S9+. Ξεκινώντας με τα Galaxy S9, παρατηρούμε πως είναι σχεδόν παρόμοιο με το design του S8, διαθέτει scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, vertical strip όπου εντός θα βρίσκεται η οπίσθια κάμερα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως δε θα διαθέτει εμπρόσθια, λόγω της διαφοροποίησης που προσπαθεί να επιτύχει η Samsung έναντι της Apple. Τα bottom bezels φαίνεται να είναι ίδια με του S8, ενώ θα διαθέτει και curved screen. Από την άλλη, το Galaxy S9+ φαίνεται να είναι παρόμοιο με το μικρό του αδερφό, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στην διάθεση τις εμπρόσθιας κάμερας. Τέλος, σε θέματα διαστάσεων το Galaxy S9 είναι στις 147.6 x 68.7 x 8.4mm, με το S9+ να είναι στις 157.7 x 73.8 x 8.5mm, ενώ από θέμα επεξεργαστή ίσως να έχουν τον Snapdragon 845. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα S9 και S9+ μέσω των παρακάτω trailers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*